Bezoek aan Meyer Werft in Papenburg

Wij organiseren zaterdag 5 oktober een uitstapje naar de Meyer Werft in Papenburg, waar de grootste cruiseschepen ter wereld worden gebouwd.

We hebben de uitgebreide rondleiding van 2,5 uur geboekt en hopen dat we een Nederlands sprekende gids tot onze beschikking hebben. Dat kon helaas bij het ter perse gaan van dit Esblattie nog niet met zekerheid worden gezegd. De rondleiding start om 15.30 uur en daarna is er een mogelijkheid om in Rhede bij Schnitzel-und Buffethaus “Olle Rheen” met z’n allen een hapje te eten.

Als buurtvereniging bieden wij deze bezichtiging aan voor € 12,50.

Het vervoer is voor eigen rekening en het eten natuurlijk ook. Als u zich opgeeft, wilt u dan aangeven of u graag met iemand mee wilt rijden of dat u mensen wel mee wilt nemen. Wij zullen dan het carpoolen regelen. Geef ook aan of u na afloop van de rondleiding het leuk vindt om nog mee te gaan naar Rhede en daar wat te eten met elkaar.

Wanneer: Zaterdag 5 oktober

Hoe laat: 15.30 uur in Papenburg, evt. tijdstip voor gezamenlijk vertrek uit Zuidlaren nader af te spreken.

Kosten: € 12,50 p.p. (dit betreft alleen de rondleiding)

Opgave: vóór zondag 28 julid.m.v. een telefoontje of een het sturen van een mail. Vermeld dan duidelijk of u alleen naar Papenburg wilt of ook naar Rhede. Bij Corry de Wit, tel. 050-4094158, e-mail: corrydewit@ziggo.nl.

Wees er snel bij, want vol= vol.