Even voorstellen

Frederik de Jonge

Ik ben Frederik de Jonge en ben sinds 1986 woonachtig in Zuidlaren, eerst aan de Gelinge 5, daarna hebben wij ruim 20 jaar aan de Langakkers in Zuidlaren gewoond,en sinds 2012 weer terug aan de Gelinge 5. Verder ben ik werkzaam bij een van de Netwerkbedrijven in Meppel.
Ik oktober 2016 ben ik gevraagd of ik in het bestuur van “Noorder-Es” wilde plaatsnemen, en sinds 7 februari ben ik officieel bestuurslid. Persoonlijk vind ik het belangrijk om een buurtvereniging te hebben, en in stand te houden. Het zou wel leuk zijn om een keer wat jongere buurtbewoners te zien op een van onze activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Frederik de Jonge

Tineke Nijenbanning.
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Tineke Nijenbanning en ben getrouwd met Roelof en we hebben drie kinderen, Marianne woont in Groningen en Iris en Arno wonen nog thuis. Sinds 1993 wonen wij aan de Heytinge 5 en zijn vanaf het begin lid geworden van onze buurtvereniging Noorder-Es. Wij hebben in de afgelopen jaren ook vele activiteiten bezocht en ervaren dat de buurtvereniging een mooie gelegenheid is om je nieuwe buurt te leren kennen. Ik werk bij het huidverzorgingsinstituut Ina Damming in Annen. Ik vind het heel leuk om in het bestuur mee te denken en nieuwe activiteiten te ontwikkelen en te organiseren. Hierbij vind ik het fijn om input vanuit de buurt te krijgen.

Vriendelijke groeten,

Tineke Nijenbanning