Nieuws van de Zuidlaarder Tennisclub

Nieuws van de Zuidlaarder Tennisclub

Beste buurtgenoten,

Wil je ook een jaar lang gratis tennislessen?? In onze wijk/ buurt zijn veel bewoners al enthousiast over tennis. Vorig jaar zijn in Zuidlaren maar liefst 100 mensen (opnieuw) begonnen met tennissen. Het is leuk om te doen, je kunt het met mannen en vrouwen samen doen of enkelen; de tennisbanen zijn goed en dichtbij,  er zijn goede trainers en je kunt het tennissen vaak tot op hogere leeftijd volhouden.

De tennisvereniging heeft dit jaar weer het AANTREKKELIJKE aanbod voor nieuwe leden om een jaar gratis tennislessen te krijgen. Op zondag 2 april is de STARTDAG.
Vorig jaar zijn er heel erg goede reacties gekomen op de actie. Alle nieuwe tennissers zijn meteen in een lesgroepje gegaan, zodat je in ieder geval eens per week een keer met een groepje tennist. En de meesten gingen daarnaast zelf nog aan de slag , met mensen uit het groepje of met anderen, vrienden, buren of bekenden. Iedereen wordt ingedeeld in een groepje dat past bij je eigen niveau, ervaring of wensen. Mannen en vrouwen zijn mee gaan doen, en ook groepjes buren of kennissen hebben zich aangemeld.

Zoals gezegd: Dit jaar is dat aanbod er weer , want een jaar lang gratis professioneel les is best een uniek aanbod! (en daarbij ook nog een consumptiekaart voor in de kantine van de club)
Ook als je niet veel tijd hebt kunnen we proberen het tijdstip zo samen af te spreken dat de lessen op passende tijden plaatsvinden. De eerste keer kennismaken is geheel vrijblijvend!

Willen jullie meedoen op de startdag zondag 2 april, mannen, vrouwen , buren en vrienden: allemaal van harte welkom! Om het goed te kunnen organiseren is het wel fijn dat u zich van tevoren aanmeldt bij Jan Homans (jt.homans@hetnet.nl) of Sipke de Hoop (dehoop66@kpnplanet.nl).

Samengevat: