Verslag Nieuwjaarsreceptie 2017

Verslag Nieuwjaarsreceptie

A lle feestdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar 2017 is inmiddels begonnen.

 

Traditiegetrouw houdt de buurtvereniging “Noorder-Es” een nieuwjaarsreceptie en deze keer was dat op 14 januari aan de Ludinge. We werden vanaf vier uur welkom geheten door het bestuur met een welkomstdrankje, waarna iedereen elkaar een goed Nieuwjaar toewenste en gezellig aan de praat ging.

 

 

O m ongeveer half vijf werden we verzocht een plekje aan de tafels op te zoeken en kregen we een korte speech van Corrie de Wit en werd verteld wat we gingen doen, nl. een pubquiz. We werden d.m.v. gekleurde kaartjes in groepen verdeeld van vijf of zes personen. We kregen vragen in vier categorieën van 10 stuks, nl. Algemeen, Zuidlaren en Regio, Sport en Muziek. Er waren ook vragen bij met beeld (via een beamer) en geluid. Elke groep kon naar believen een joker inzetten op een categorie naar keuze voor dubbele punten. Er was na afloop een 1e prijs en een poedelprijs. Iedereen heeft zich prima vermaakt.

De quiz was grotendeels bedacht en uitgevoerd door Tineke en Roelof Nijenbanning. Hulde!!!
De uitslagen:

Prijsuitreiking aan de winnaars

Iedereen had inmiddels honger gekregen. Chinees restaurant Royal China had ondertussen gezorgd voor een geweldig buffet.


E r was volop keuze in diverse gerechten en na afloop was er nog een ijs/pudding dessert. Er was meer dan genoeg voor iedereen en dat liet men zich goed smaken.

 

 

 

Zoetjes aan gingen de mensen weer op huis aan.

Al met al was het een zeer geslaagde bijeenkomst en een goed begin van het nieuwe jaar.

 

Ettie Kuipers